tisdag 17 augusti 2010

Vill du bli ledare för en tjej- eller killgrupp?

Projektet Challenging Gender Roles for Prenetion of Trafficking som drivs av Ålands fredsinstitut bjuder in till utbildning. Se nedan


************* INBJUDAN *************


Vill du bli ledare för en tjej- eller killgrupp?

Vi söker dig som vill bidra till att unga tjejer och killar mår bra och tar för sig i livet och som är intresserad av jämställdhetsarbete.

Ålands Fredsinstitut erbjuder utbildning för dig som är över 18 år och vill bli tjej- eller killgruppsledare. Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta i utbildningarna, det räcker gott och väl med ett stort intresse och engagemang samt en medvetenhet om könsorättvisor i samhället.

Utbildningen för tjej- och killgruppsledare hålls den 3-5 september. Både kvinnor och män är välkomna att leda grupper. Anmälan till ledarutbildningen sker senast fredagen den 27 augusti till: ulrika@peace.ax eller tel: 23977.
Alla utbildningar är gratis! Vi bjuder även på fika under kursdagarna.

Om du deltagit i utbildningstillfället och vill bilda en egen grupp till hösten kan vi erbjuda ARVODE Á 50 EURO per gång. Så passa på!

De som väljer att starta grupper inom projektet kommer att delta i en vetenskaplig studie där kill- och tjejgruppsmetodens resultat undersöks.


****************

Inga kommentarer: