fredag 20 mars 2009

”Att välja livet” - föreläsning med levande nyskriven musik på svenska


Fick denna inbjudan via Tid för Offensiv TFOs lista. Föreläsningen är gratis.
För mer info kontakta Beatrice Nordling på Åland Guide & Event
Mobil: 0457 - 342 68 90
Mail: guide-event(at)aland.net


******* INBJUDAN ********



Föreläsning med levande nyskriven musik på svenska”Att välja livet”

Fredagen den 3 april i Jomala kyrka
Kl. 12.30 & 19.00

Tommy Deogan föreläser, musiken är komponerad och framförs av Maria von Tell ackompanjerat av pianisten Ann Blom.

Med en start i livet som kanske inte är den mest harmoniska eller lättaste följer Tommy en väg in i en kriminell gemenskap och drogmissbruk. När han är helt utslagen, kommer en vändpunkt då hans bror, som också är på brottets bana och samtidigt sitter i fängelse, hotar att döda alla som säljer droger till Tommy. Tommy tvingas att välja en ny väg som får honom att se på sina handlingar ur en ny vinkel och undan för undan väljer han livet.

Idag är Tommy högaktuell som författare och föreläsare med antivåld och ett brinnande engagemang för ungdomarna i fokus. Många har mött honom och berättar att han tar sig tid och inte bara talar utan även lyssnar när de öppnar sina hjärtan efter föreläsningarna.

I denna föreställning som riktar sig till alla som vill höra på berättar Tommy om sin uppväxt, om kampen inombords mellan ljus och mörker, de positiva och negativa förebilderna i livet, kärlekens enorma kraft och att alla har en chans att välja livet – även om allt verkar ha gått förlorat.

Kom och låt dig inspireras av en autentisk livsresa (ca 90 minuter) som garanterat får dig att se möjligheterna i ditt eget liv!

Vi har alla ett ansvar –
kom och lyssna till möjligheterna!


***********

Inga kommentarer: