måndag 9 juni 2008

Summer In 2008

Fredagskvällen spenderade jag på Summer In tillsammans med ca 500 (?) ungdomar från åk 7 och upp till 25 år, plus en massa föräldrar, fältare, ungdomsledare, ungdomsarbetare, fritidsledare m fl. Mariehamns ungdomsbyrå höll i tådarna tillsammans med Ålands ungdomsförbund, Mariehamns församling, Röda Korset, Folkhälsan, Power Club m fl. Landskapsregeringen stod framförallt med ekonomiskt stöd, nog så viktigt för det var mycket verksamheter på området; rodeo, sumobrottning, backklättring, crosscart, studsmatta, styrketest m.m.
9:orna åt middag inne i Islandia med underhålling och annat trevligt...

Deptheria och Eleuthera spelade på slutet av kvällen. Bilden ovan är från Eleutheras spelning på BUS-festivalen förra sommaren.

Också - Petra och Anders! Jag lovade er en länk till Unga allergiker eftersom ni nästan inte trodde att det fanns en sådan organisation. Men de finns i allra högsta grad och är en organisation av unga som gör verksamheter för unga... De hittar på massa kul; alltifrån läger, information om allergi, tidningen "Allergisten" och intressepolitiskt arbete. Kombinationen allergiker och ungt ledarskap fungerar alldeles utmärkt :)
Också lite bilder från Summer In-kvällen, tyvärr bara med mobilkameran därav kvaliten...













Inga kommentarer: