onsdag 18 februari 2009

Svensk ungdoms politikerakademi



Inbjudan från Svensk ungdom!

Jag har kollat av om det är möjligt att delta från Åland och SUs åländska förbundssekreterare Mats Löfström hälsar bland annat att SU samarbetar ju gärna för att kunna erbjuda inspiration till unga ålänningar...

Det gäller bara att hitta en praktisk lösning gällande att ta sig till fastlandet. Är du intresserad så hör av dig till SU på en gång :)

*******INBJUDAN*********

SU:s politikerakademi
Ser du dig själv som en av dem som i framtiden står i första ledet av påverkare, politiker och ledare? Då är SU: s politikerakademin något för dig.

Vi ger dig inga färdiga svar utan diskuterar de vanligaste frågeställningarna och problemen man ställs inför som politiker. Vi bygger upp ett kontaktnät och ger stöd och utbildning i hur man skriver insändare, deltar i debatter och håller tal. Politikerakademin undervisar alltså inte vilka politiska åsikter som är rätt och fel, utan erbjuder redskap för att kunna göra den politik du vill, på ett så bra sätt som möjligt.

Om det här låter intressant, vilket vi tror att det gör, hoppas vi att du fyller i en ansökan om varför du vill delta i Politikerakademin samt en kort CV på adressen http://cvart.fi/politikerakademi/

Information om programmet hittar du under diskussionsforumet. Deltagarna i Akademin väljs på basis av ansökan. SU står för resekostnaderna.

Obs! Du behöver varken vara medlem i SU eller gå med i denna grupp för att delta i Politikerakademin.

Har du frågor, tveka inte att ta kontakt med janna(at)su.fi

Inga kommentarer: